MAHLE Motorkomponenter

The Mahle gruppen, en Tyskland-baserade företaget, säljer sin motor och delar filtrering runt om i världen. MAHLE motorkomponenter inkluderar kolv för olja, gas och diesel, samt komponenter för förbränningsmotorer. Varje motor komponent - från en kolvbult till en vevstake - bevisar avgörande i utförandet av motorer i alla storlekar. Liten motor

Små motorkomponenter från Mahle gruppen - för motorcyklar, bilar, sågar, gräsklippare och snöskotrar - innehålla cylindrar, filter och kolvar av varierande storlek. Företaget bygger dessa görs på beställning komponenter i Tyskland, USA och Brasilien. Mahle tillverkar också att stift, liners, stavar och lager som utgör insidan och utsidan av kolven systemet. Lager och borstningar, vanligen av brons och stål, absorberar trycket när kraft appliceras genom kolven pump, medan vevstakar överföra denna kraft till vevaxeln. Cylinderfoder av stål, järn eller aluminium erbjuder skydd från extrem värme, som en del av insidan beläggning av kolven systemet. Kolvringar monterade på kolven systemet ger en tätning för motorns förbränningsrum
Stora Motor

Stora motorkomponenter -. Byggd för att tåla högre värme och tryck än små motordelar - gå in lokomotivmotorer, båtmotorer och kraftverk, och innefattar balk-svetsade kolvar och aluminium-gjutna kolvar. Den Mahle Koncernen använder gjutjärn, aluminium och stål för att skapa starka sammansatta kolvar. Stora motorer innehåller typiskt så många som 80 kolvar att styra flera motorer. Pistons visa sig nödvändiga i alla motorer, som gör cylinderfoder och vevstakar. Motorkomponenter kan även innefatta kol kanistrar, uppvärmning och kylning moduler och pumpar kylmedel. Carbon kapslarna minska föroreningar genom att absorbera bränsleångor. Den värme och kyla komponenter, som staplade skivor, upprätthålla en balans mellan värme och kyla i motorns smörjning.
Industriell filtrering

Kunder köper industriell filtrering motorer producerat av Mahle utnyttja dem i storskaliga mekaniska och filtrering projekt som tar bort orenheter och smuts though stoftavskiljning, flytande filtrering och aerosol separation. Motorkomponenter för industriell filtrering inkluderar filter för torra produkter samt vätskor och strass. Utifrån behoven av systemet, motorkomponenter innehålla enkla filter, duplexfilter, back-spolning filter och filterpatroner.

Andra komponenter i flytande och industriell filtrering inkluderar olja och bränsle filter gjorda av plast eller andra syntetiska material , vilka tjänar som komplexa system som känner av förändringar i tryck och värme för att reagera på olika filtrering krav. Luftavfuktare, såsom cylindriska pumpar, arbeta för att skydda en motor från frysning eller korrosion genom utvinning av fukt och filtrering av föroreningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115636.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.