Vad är bak-Motor Dragster Build Specifikationer?

Rear-motor dragsters är fordon anpassade byggd för fart och kraft över ett kort avstånd. De är helt annorlunda än konventionella bilar på nästan alla sätt förutom att de har fyra hjul. En bakre-motor dragster är byggt enligt specifikationer som är mycket annorlunda än konventionella bilar. För en sak är ramarna byggd för att vara mycket lätt, så att motorn kan ge maximal kraft för att driva fordonet på vägen utan att behöva trycka på en massa metall och övervikt. Några av specifikationerna i en bakre-motor dragster är lätta vikt, en stor motor, minimal inramning och maximal hästkrafter. Hästkrafter Specifikationer

Naturligtvis är bilen med mest hästkrafter kommer att kunna driva bilen till seger i de flesta fall. Den 2003 bak-motor dragster drivs av Kelly Pearmain har 588 base hästkrafter och driver på nitrometan bränsle, vilket är väsentligt raketbränsle. Den enda gången som vanlig bensin används i driften av detta fordon är att starta motorn, varefter den körs på högoktanig nitrometan raketbränsle för loppet.
Ljus Total Vehicle Weight

annan specifikation av bak-motor dragsters är lätt. Ett exempel på en bakre motor dragster väger 1860 £. Som jämförelse väger en Toyota Camry nära till 3000 kg. i dess mest grundläggande konfiguration. Kombinera en hög-hästkrafter motor med en mycket ljus ram och kropp gör för en mycket snabb bil som kan köra en kvarts mil dragrace på 7,7 sekunder och når en toppfart på 173 miles per timme.


Aerodynamisk Body

En bak-motor dragster är byggd som en pil. Ett mycket tunt näsa med små hjul vidgas till en bakre ände precis något större än motorn, vanligen med en stor vinge för att hjälpa rörelse användning luft för att ge nedåtriktad kraft på dragster medan det rör sig. Addera Turbos och Kompressorer

turboladdare och kompressorer är en annan specifikation av bak-motor dragsters. En turbo driver varm luft från avgassystemet av fordon i motorn så att den kan återanvändas brännas, medan en kompressor tvingar kall luft från utsidan in i motorn. En bakre-motor dragster är oftast byggda med åtminstone en om inte båda dessa enheter, men varken krävs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115865.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.