MerCruiser 500 EFI Specifikationer

The MerCruiser 500 EFI är en drevet motor som är kapabel att producera 470 hästkrafter. Mercury Marine introducerade MerCruisers 1961, och de presenterade den första utombordsdrevet som erbjuds mer än 100 hästkrafter. Idag är MerCruisers användas både tävlings-och fritidsbåtar. Mercury Marine introducerade MerCruiser 500 EFI 1999. Motorspecifikationer

Mercruiser 500 EFI är en 8,2 liters, V-8 motor. Denna motorns cylinder har en diameter på 114 mm och en slaglängd kolv längd på 102 mm. Cylinderblocket är gjord av gjutjärn och vevstakarna är tillverkade av smitt stål. Bränslet Styrsystemet är en hydraulisk rulle kamaxel. Denna motorns generator har en uteffekt på 60 ampere. Bränslet levereras till motorn genom en elektronisk, multi-point insprutningssystem. De högsta varv per minut vid full gas (WOT) är 5,200. Den toppeffekt förmåga 500 EFI är 470 hästkrafter.
Övriga specifikationer

Mercruiser 500 EFI har ett digitalt tändsystem och är utformad med ett högt flöde gaspådrag kropp. Den digitala tändsystem bidrar till att säkerställa en enkel start på antingen varma eller kalla temperaturer. Oljetanken på 500 EFI är utrustad med en termostat, som syftar till att eliminera kondens. Denna motor har en positiv ventil vevhusventilation, vilket förbättrar låg slutet vridmoment och bränsleekonomi. Den Mercruiser 500 EFI är vätskekyld, och har platina spets tändstift. Insugningsrören av denna motor har ritats av Mercury Racing, och är keramiskt belagda.
Mått och annan information

Mercruiser 500 EFI är 39 inches lång, 34 inches bred, och står 22 inches tall. Denna motor väger 1,113 pounds och är lämplig för användning på sport cruisers, V-bottnar, vee-botten sport och Vee botten poker-löpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113962.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.