Hur fixar Obekväma Bilbarnstolar

Körning till och från arbetet, till mataffären eller på en lång road trip, kan bekväma bilsäten göra den tid du tillbringar i bilen roligare. Obekväma bilbarnstolar kan orsaka smärta i nedre ryggen och muskelvärk, men som kan undvikas genom att göra justeringar till bilens interiör. En bil är nästan som ett andra hem, och den tid du spenderar på det kommer att vara mycket trevligare med bekväma säten. Instruktioner
1

täcker Köp sits och passar dem över dina nuvarande bilsäten. Seat täcker finns i en mängd olika färger, stilar och tyger, och kan köpas online eller på din lokala bil återförsäljare. De ger dina säten mer stoppning och göra dem mer bekväma.
2

Köp en online-sittdyna eller på en bil återförsäljare. Sätena är oftast gjorda av skum och fungerar som en bäddmadrass för dina bilsäten. Placera sittdynan över ditt bilsäte och säkra på plats i enlighet med tillverkarens anvisningar. Över tiden skummet på sittdynan bildar att passa din kropp gör dina bilsäten mjuka, men ändå stödjande.
3

Använd ett ryggstöd kudde. Ryggstöd kuddar är små, fast kuddar som stöder ländryggen och gör din bilbarnstol mer bekväm. Slip kudden remmen över bilbarnstolen och placera kudden där korsryggen skulle vara på plats. Ryggstöd kuddar kan hittas online eller på din lokala bil leverans butik.
4

reupholster dina bilsäten. Ta din bil till en bil detaljer butik och be om reupholstering. Utbildad personal slita ut dina gamla stolar och installera nya, mer bekväm dämpning och covers.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115633.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.