Hur Importera högerstyrda fordon till USA

Importera en högerstyrd (RHD) fordon i USA är en engagerad process även om din bil redan uppfyller vissa förordningar. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), Department of Transportation (DOT), Environmental Protection Agency (EPA) och Department of Motor Vehicles (DMV) alla krav som vissa former fyllas ut och vissa protokoll följs. Du måste anlita en NHTSA-registrerad importör (RI), eftersom enligt NHTSA, "Bara en RI kan importera icke-överensstämmande fordon för återförsäljning." En RI kan hjälpa dig med allt pappersarbete och även hjälpa dig att göra ändringar i ett fordon som inte är närvarande får importeras. Instruktioner
1

Ladda NHTSA: s "Lista över avvikande motorfordon som får importeras (av eller genom en registrerad importör)" PDF. Det finns på NHTSA hemsida eller genom en sökning på Internet. Se till att hitta den senaste versionen, som listan uppdateras regelbundet. Kontrollera om det RHD fordon du vill importera är listad där. Om det inte är, kan du behöva göra betydande och kostsamma förändringar för att lagligt importera bilen till USA.
2

Hyra en NHTSA-registrerad importör. En förteckning över registrerade importörer kan hittas i PDF-formulär vid NHTSA hemsida eller genom en sökning på Internet. Denna lista är också uppdateras regelbundet. Olika registrerade importörer specialiserade på olika typer av fordon, så se till att följa instruktionerna på första sidan av PDF för att välja en registrerad importör som passar dina behov.
3

Gör en internet Sök efter EPA blankett 3520-1 och DOT formen HS-7, eller hitta dem i Resources nedan. Ladda ner, skriv ut och fyll i dessa former. Om du har ett problem, kan din RI ge dig lite vägledning.
4

Registrera ditt fordon som normala, per regler för det land där du vill registrera fordonet. Du kommer att bli ombedd att förse EPA och DOT former.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115317.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.