Hur du felsöker Running Lights på en Trailer

Köra lampor på en släpvagn används för att förbättra synligheten av din släpvagn i mörka eller hårda väderförhållanden. Väderförhållanden såsom dimma gör det svårt att se trailern från en närliggande bil. Varselljus löper längs toppen och sidorna av trailern att visa släpets dimensioner så att närliggande trafik kan se och förebygga risken för en olycka. I många fall kan de varselljus misslyckas på grund av en felaktig släpvagn ljus plugg eller en trasig glödlampa i rinnande ljuset självt. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att driften ljuset inte har lossnat på grund av grov vägförhållanden . Många knölar eller gropar i vägen kan jar ljuset montering lös, bryta den fri från att vidröra kontakterna i lampsockeln. Ta det rinnande ljus och torka kontakterna rent med en ren, torr trasa. Sätt igång lätt montering tillbaka in i uttaget använder händerna för att se till att den sitter ordentligt på plats. Ändra rinnande ljuset för att se om själva ljuset har gått dåligt
2

. Avlägsna släpvagnen rinnande ljus från släpvagnen. Använd en skruvmejsel för att bända rinnande ljus reflektorn från sockeln. Köp en ny kör lätt montering från din lokala släpvagn eller järnaffär. Var noga med att köpa rätt storlek rinnande ljus. Ta den gamla kör lätt montering med dig och matcha den med en ny.
3

Kontrollera att strömmen når varselljus. Använd en voltmeter för att mäta ström och impedans kommer från bilbatteriet till släpet ljus plugg. Tryck sonderna enligt voltmetern till kontakterna på rinnande ljus. Om mätaren inte visar någon spänning, är glödlampan dåligt och behöver bytas ut.
4

Byt tändstift trailer ljus. Dra och dra ut kontakten trailer ljuset från släpet kontakten på din bil. Köp en ny plugg trailer ljus från din lokala släpvagn eller auto delar butik. Passa släpets stiften ljus plugg och skjut hankontakten i den kvinnliga kontakten på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115958.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.