Tips för att bygga en utombordsmotor

Utombordsmotorer ofta måste arbeta hårdare än andra små motorer, eftersom de måste ta itu med både hydrodynamiska och aerodynamiska motståndskrafter. Som ett resultat, det finns många fall där en utombordsmotor måste genomgå en fullständig översyn för att kunna fortsätta att fungera korrekt. När en fullständig ombyggnad utförs på en utombordsmotor, det är viktigt att individen utför uppgiften är antingen en professionell mekaniker eller åtminstone har en avancerad kunskap om hur man genomför processen korrekt. Material och verktyg

för att slutföra ombyggnaden processen utan att behöva stanna i mitten av jobbet, är det viktigt att allt du behöver för att göra jobbet samlas i början. Verktyg, såsom alla de vanliga uttag och tänger, handtag versa, liksom allen skiftnycklar och momentnycklar bör vara närvarande och i ett bra läge. Mer precision och finish verktyg såsom ett rakblad och fint slippapper behövs också. När det gäller material, är det viktigaste att börja med en ersättare packning för varje tätning i motorns konstruktion, eftersom det i många ombyggnader, när förseglingen har brutits, det kommer inte sitta ordentligt igen. Vattenfast fett, rätt olje /gas-blandning som krävs av motorn, och penetrerande olja är några av de andra material som du behövs.
Dokumentation

Ombyggnad ett Motorn kan förvandlas till en skrämmande uppgift när motorkåpan avlägsnas och innanmätet i motorn avslöjas. För att minimera förvirring, som en handbok för den speciella motorn arbetat bör erhållas antingen från en återförsäljare eller online-resurs. Denna handbok kommer att hjälpa till att förklara var och en av de inre arbetena av motorn när den är avtäckt. Också, eftersom motorn tas isär, är det en bra idé att dokumentera på vilket sätt motorn sattes ihop genom att ta bilder på varje steg.
Organisation

En annan viktig faktor för en utombordsmotor ombyggnaden är att hålla hela processen organiseras. Separera varje motor komponentens muttrar och bultar och hålla dem samman i organiserade grupper som motorn tas isär kommer att visa sig vara ovärderligt när det är dags att montera motor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115242.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.