Den primära funktionen av chassit

Ett chassi beskriver skyddet av ett fordon , en apparat eller ens en TV . Chassis skyddar inte bara användaren av fordon eller föremål , utan även själva objektet från skador. Funktion

Beroende på applikation , är ett chassi antingen en förseglad eller delvis öppet lock som håller smuts , damm och fukt borta från rörliga eller elektroniska delar . Ett fordons chassi skyddar människor från de rörliga delarna under huven , och håller de åkande skyddas från vind och regn .
Funktioner

Tillverkare typiskt bult eller skruv chassit till ett objekt att reparera eller byta ut delar inuti chassit lättare . De material som används för att göra chassit varierar och inkluderar metall, glasfiber eller tunga plaster. Federal Motor Vehicle Safety Standards och regler kräver särskilda normer för ett fordons chassi design och slagtålighet för att skydda föraren och eventuella passagerare .
Varning

Före avlägsna ett chassi från en elektrisk apparat , ta varningsskyltarna för apparaten och se till att du kopplar den . Ibland elektriska apparater bär en avgift för en stund efter det att unplugged .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115956.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.