Instruktioner för en Maasdam Ström Pull

Den Maasdam Ström Pull flyttar tunga vikter utan att använda dyra hydraulik eller vinschar makt. The Power Pull enhet, även kallad en come-längs eller en manuell vinsch, är ett nödvändigt verktyg för fyrhjuling och i arbetet där tunga lyft krävs. Effekt Pulls kan stödja belastningar 1 till 4 ton (se tillverkarens rekommendationer) och används i en mängd olika tillämpningar, såsom lyft motorer, dra tung utrustning och flyttar och installerar maskiner. Saker du behöver
Fast /support objektet
Visa fler instruktioner
1

Anslut änden krok till ett stöd objekt som är fixerad på plats (till exempel en lastbil eller ett träd) och stark nog för att hålla lasten och stäng säkerhetsspärren.
2

Linje tummen upp med pilen på den platta fjädern (faktiskt en platt, böjd bit) ligger i botten ( "Y" form) av handtaget.
3

Tryck nedåt tills fjädern böjs mot "Down". Spärrhaken (upphängd anordning som förhindrar bakåt rörelse) i handtaget lossnar från kugghjulet.
4

Håll i handtaget och krok enhet så att guldet spärr vakt är på topp. Dra upp handtaget tills det inte kommer att flytta vidare.
5

Tryck guld spaken på handtaget spärrhaken tills både handtaget spärrhaken och hållare spärrhaken, som ligger bakom kugghjulet, lösgöra.
6

Håll handtaget spärrhaken i det nedre läget och gå bakåt tills du har längden på kabeln du behöver. Två kabelomslag bör förbli på spärrhjulet trumman när du lyfter.
7

Anslut vridbar krok till lasten du lyfter och stäng säkerhetsspärren.
8

Rada upp tummen en gång med pilen på den platta fjädern i botten av handtaget montering och skjut tills fjädern böjs mot "Up".
9

stå på sidan där kroken ligger och ta tag i handtaget. För handtaget bakåt och framåt
10

. Detta tar upp slack i kabeln. Håll din hand stadigt på greppet när du lyfter. Fortsätt att flytta handtaget för att lyfta lasten till önskad position. Om handtaget inte kommer att röra sig, då avdragaren har nått sitt maxvärde. Använd inte en fuskare bar eller förlängare att lyfta högre eller dra mer tyngd.
11

Upprepa steg 3 och dra handtaget mot svängbar krok enheten tills det inte längre rör sig.

12

Tryck handtaget bort tills du hör ett klick, och sedan dra den tillbaka mot kroken igen.
13

Upprepa steg 11 och 12 tills lasten sänks till sitt slutliga ställning.
14

Lossa båda hakarna och ta bort avdragare. Vira överflödig kabel eller rem tillbaka på spärrhjulet genom att upprepa steg 8 och 9. Håll en krok i handen och greppa handtaget i den andra handen.
15

pumpa handtaget (fram och tillbaka) tills kabeln eller remmen lindas på hjulet.

16

Vind och fäst den återstående bandet. Linda inte kabeln utanför gränserna för spärrhjulet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114953.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.