Hur man tar bort en skräppost bil i Maine

Om du är den lagliga ägaren till en skräp bil, kommer du inte ha några problem att ta bort det från din egendom i delstaten Maine. Dock är den process som krävs för att ha en övergiven eller skräp bil bort från din bostad om du inte är den lagliga ägaren något mer komplicerad. Lyckligtvis övergav Maine fordon lagarna gör det möjligt för fastighetsägare att ha en skräp bil bort oavsett om det är deras personliga bil. Instruktioner
Om du lagligt äga bilen
1

hitta titeln till bilen. Du måste ha skräp bilens titel att lagligt sälja eller donera den.
2

Kontakta en organisation eller företag som sysslar med skräppost bil bort i delstaten Maine (se resurser). Du kan välja att sälja fordonet till ett skrotupplag eller skroten, eller så kan du donera bil till välgörenhet.
3

Ordna för organisationen att plocka upp bilen. Förse dem med den undertecknade titeln när de anländer, och tillåta dem att bogsera bort bilen. Addera Om du inte äger bilen
4

Fyll i "Notice till statssekreteraren i en övergiven bil "blankett (se resurser), och överlämna det till Maine Bureau of Motor Vehicles. Observera att om bilen är övergiven på en bostadsfastighet, måste det ha varit där i minst sex månader innan du kan lämna för att göra sig av med det.
5

Låt kontoret av sekreterare staten att meddela ägaren av övergivna fordon som det kommer att säljas eller på annat sätt om det inte begärs inom den 7 - till 14-dagars innehav period. Vänta under innehavstiden till slut.
6

emot en bärgning titel från delstaten Maine för övergivna fordonet. Detta ger dig laglig rätt att sälja eller donera fordonet till vilken organisation du vill, som du är nu dess lagliga ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114887.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.