John Deere Crawler Specifikationer

John Deere tillverkar turboladdade, dieseldrivna sökrobotar i två stora kategorier: lastmaskiner och schaktmaskiner. Den bandlastare är utrustad för att gräva, lasta och transportera material laster, medan bulldozer sökrobotar är lämpliga för mark clearing. De båda har låtar som en stridsvagn i stället för hjul. Bekväm hytt sittplatser och ergonomiska invändiga reglage menar operatörerna kan arbeta mer effektivt. Equipment

John Deere equipment, även kallade bulldozers, kommer i en mängd olika storlekar från fyrcylindriga, 70 hästkrafter turboladdade dieselmotorer ända upp till de som har sex cylindrar och 200 hästkrafter. De småskaliga equipment är användbara för jobb i begränsande utrymmen såsom en byggarbetsplats belägen mellan två befintliga strukturer. Storskaliga och kära är lätt användas i vidderna att flytta trädstammar, stenar och andra stora och tunga laster. Den hydrauliska pumpar systemet varierar från 3.000 psi i små storlekar till 3.700 psi vid den stora änden, och det går att använda en växel-typ pumpmekanismen. Bränsle kapacitet för små schaktmaskiner är 47 liter, stora schaktmaskiner rymmer 172 liter. En hydrostatisk transmission ger steglös hastighetsreglering med framåt och bakåt baserat på en dual-path hydrostatisk styrsystem med center rotation.
Bandlastare

John Deere bandlastare kommit i storlekar från 99 hästkrafter till 181 hästkrafter. Dessa elektroniska motorer recirkuleringsgas avgaser, ger renare avgaser och leverera mer lyhörd makt. Den minsta lastaren är 9 fot 10 inches lång och 17 fot 8 inches lång, den största modellen är 10 fot 10 inches tall och 22 fot 6 inches lång. Totalvikt är 23.600 £. för de minsta bandlastare till £ 46.255. för de största företagen.
Cabs

Cabs är utformade för komfort med säkerhet i åtanke. Funktioner som fri utsikt, justerbara fåtöljer fjädring och touch-aktiverade switchar ger operatörerna funktionella arbetsmiljöer. Alla hytt reglage och bekvämligheter som kopp och matlåda innehavare är inom bekvämt räckhåll för föraren. En enda hydraulisk manöverspaken underlättar lastningen och hjälper kämpa användaren trötthet.
Tracks

Tracks istället för hjul används för att driva tunga John Deere bandburna maskiner. Spår ger bättre manövrerbarhet över leriga och ojämn terräng eller mjuk sand och jord. De larvband är gjorda av gummi och metall och de har ståltänder för att gripa marken, kallas grousers. De ger dragkraft så att maskinen inte glider omkring på ett okontrollerat sätt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114776.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.