Hur fungerar navigationssystemet i en Forester

Subaru Forester är en sport utility vehicle (SUV) med fyrhjulsdrift. Enligt Edmunds, bygger Subaru Forester på en bil stiftelse, vilket resulterar i bättre hantering. Subaru Forester levereras med ett inbyggt navigationssystem, annars känd som en Global Positioning System (GPS). Precis som alla GPS, är Forester navigationssystem utformat för att ge riktningar, tillhandahålla kartor och hitta de bästa vägarna. Instruktioner
1

Sätt på navigationssystemet. Subaru Forester har en stor, rund ratten på vänster sida som slår på och av. Tryck på ratten som en knapp att slå på systemet.
2

Tryck på "Map" knappen på vänster sida av navigationssystemet att aktivera systemets kartor. En karta visas på skärmen --- en perfekt display när önskad navigation är en enkel karta utan riktningarna.
3

Tryck på "Menu"-knappen för att se navigeringsmenyn. Alternativ i menyn inkluderar installation, telefon, version av systemet och rutten. Inställningsalternativen kommer att tillåta ändringar i navigationssystemet som behövs, till exempel ändra en felaktig tid. Telefonen alternativet kommer att möjliggöra anslutning av en Bluetooth för handsfree-samtal under körning. Den version alternativet visar vilken version av GPS-kartor är installerade på enheten och gör att du kan komma åt nya kartuppdateringar. Tryck på ordet "rutten" på skärmen för att välja en rutt.
4

Skriv in adressen som du vill hitta. Om du letar efter ett företag, röra "sevärdheter" och aktivera det företag eller typ av verksamhet som du söker. Annars, typ i verksamheten eller butiksnamn.
5

Justera volymen på systemet genom att vrida på /av ratten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114587.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.