Hur man överför en Acura garanti

Acura garantier kan servas av en auktoriserad Acura återförsäljare . Din Acura kan också användas tillsammans med en icke - Acura återförsäljare utan att påverka din garanti så länge du kan bevisa att underhållet har utförts baserat på Acura riktlinjer . Det kan vara nödvändigt att överföra din Acura garanti till en annan person om du säljer , skänka eller donera din bil . Instruktioner
1

Gå till Acura hemsida . Klicka på "My Acura.com " vid toppen av webbsidan. Klicka på " återförsäljare " på toppen av den nyöppnade sidan. Ange ditt postnummer i " Sök efter ZIP " rutan och klicka på " Skicka".
2

Kontakta din lokala återförsäljare baserat på den information som erhållits i steg 1 . Be om en kopia av Acura garanti informationsbroschyr .
3

Vänd på baksidan av din Acura garanti informationsbroschyr . Fyll i " Change of Address eller ägande Anmälan " formuläret på baksidan . Fyll i formuläret och skicka det till din Acura återförsäljare för att överföra din garanti .
4

Ring din lokala Acura återförsäljare efter att ha tillåtit en viss tid för formuläret att nå det . Bekräfta att garantin har överförts till den person som du angav i formuläret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114061.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.