Deutz motorer Specifikationer

Deutz Corporation började tillverka motorer i USA under 1876 och har fortsatt att producera en mängd olika motorer för bilar , båtar och jordbruksfordon . Deutz tillverkar reservdelar motordelar samt motorer som kan köras på antingen diesel eller bensin . Bilmotorer

1015/2015 är det Deutz bilmotor som finns i antingen en V6 eller V8 . V6 har en enda turboladdare som har förmågan att nå 443 hästkrafter medan V8 -modellen är en dubbel turbo och kör på 590 hästkrafter . Den bilmotor har ett mekaniskt styrd bränsleinsprutningssystem och är även utrustad med en MV - system som innehåller fyra ventiler teknik som ger motorn flytande luftflödet .
Boat Motorspecifikationer

Deutz marinmotor är känd som 912 och är en tillgänglig inom tre till sex cylindrar som når någonstans 32-105 hästkrafter . Den kompakta båtmotor har utbytbara delar , en encylindrig konfiguration och en elektronisk regulator .
Agricultural Motorer

Deutz jordbruks motorn är känd som 1013 och är tillgängliga i antingen fyra eller sex cylindrar . Den fyrcylindriga motorn går på 121 hästkrafter och den sexcylindriga motorn går på 249 hästkrafter . Båda modellerna är vattenkyld och erbjuda en elektronisk regulator och kugghjulsdriven hydraulpumpar som alternativ .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114520.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.