Specifikationerna för en Caterpillar 3512 TA Diesel Generator set

Caterpillar är ett nordamerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av tunga maskiner och utrustning inriktad på bygg, industri och jordbruk. Caterpillar tillverkar tunga set duty generator som är avsedda att uppfylla de operativa behoven hos stora fabriker och andra industriella anläggningar. De producerar en rad av både gas-och dieseldrivna generatoraggregat, och 3512 TA Caterpillar dieselmotor är kraftkällan för SR5 generator. 3512 TA Motorspecifikationer

3512 TA Caterpillar motor är muskeln bakom den extremt kraftfulla Cat SR5 generator set. Motorn har en fyrtakts och har fyra cylindrar. Denna dieseldrivna motor är vattenkyld. Motorns förskjutningen är 51,80 liter. Bränslesystemet är en elektroniskt styrd direktinsprutning som säkerställer rätt mängd bränsle och olja distribueras till cylindrarna vid exakt rätt tidpunkt.
Indikatorer och regulatorer

Den 3512 TA motorn har en digital indikator som visar motorns aktuella RPM nivåer, drifttimmar, kylvätsketemperatur och likspänning. Indikatorn lyser blinkar när oljetryck är lågt, är kylvätska låg, om det är över hastighet eller om det är ett misslyckande att starta. Denna motorns smörjsystem rymmer upp till 81 liter och använder en sump påfyllning. Den Woodward guvernör reglerar motorns varvtal nivåer för att säkerställa att den inte över eller under själva arbetet.
Ytterligare information

Caterpillar 3512 TA dieselmotorn har ett torrt avgasgrenrör systemet. Armbågarna och flänsar av denna avgasgrenrör systemet är tillverkade av rostfritt stål för att garantera hållbarhet. Denna motor är utrustad med ljuddämpare och ljuddämpare för att säkerställa en tystare arbetsplats. Hela SR5 generator set, med den inkluderade 3512 motorn är 206,18 inches lång, 77,75 inches bred och står 144,61 inches tall. Vikten av hela denna generator som är 25,309 pounds.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114375.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.