Hur man slår på den automatiska låsfunktionen på en 2006 BMW 330i

I ditt 2006 BMW 330i har tur blinkerspakens till vänster om ratten flera funktioner förutom att ange svängar. Till exempel använder stjälken blinkers för att lagra olika positioner för förarstolen spegel och ytterbackspegel i minnet, ändra hur många gånger blinkar blinkers och att slå på den automatiska låsfunktion. Turnen blinkerspakens kan också ringa upp information på en datorskärm i BMW: s kombiinstrumentet mellan hastighetsmätaren och varvräknaren. Instruktioner
1

Tryckknapp "1" på turn blinkerspakens försiktigt uppåt eller nedåt för att växla mellan skärmen. Fortsätt att trycka på knappen "1" tills du ser en ikon som ser ut som en nyckel med en bock, och ordet "Set" och ett lås symbol under den. Tryck på knappen "2" ligger kvar på knappen "1" i sin tur blinkerspakens att bekräfta ditt val av låset symbolen.
2

Tryckknapp "1" lätt och upprepade gånger för att växla mellan skärmen tills du ser en knapp med en visad bock, och under ett lås symbol med bokstaven "A" bredvid den, och en klocka symbol som föreställer tiden intill "A." "A" står för "automatisk". Tryck på knappen "2" för att bekräfta ditt val av det automatiska låset inställningen.
3

Tryckknapp "1" för att välja klocksymbolen med ordet "On" bredvid. Detta aktiverar centrallåset, som automatiskt låser din BMW om en dörr inte har öppnats under en tid. Den centrallåset låser dörrarna, bagageluckan och tanklock dörr samtidigt.
4

Tryckknapp "1" för att välja rätt pil med ordet "On" bredvid den för att ha den centrala låssystem låser din BMW automatiskt så fort du började köra.
5

Tryckknapp "1" för att växla till klockan symbolen med en högerpil bredvid. Denna funktion gör att centrallåset automatiskt låser din BMW så fort du börjar köra, eller om ingen av dörrarna har öppnats för viss tid.
6

Tryckknapp "1" för att välja " Off. " Detta håller centrallåset upplåst. Tryck på knappen "2" för att bekräfta "Off" selection.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113920.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.