Hur får man bort höljet en Kenmore Vacuum

Kenmore dammsugare är byggda för att hålla i många år. Men det finns tillfällen då regelbundet underhåll krävs på din vakuum, såsom bälte byte eller rubbas en täppa i vakuum bostäder. Att veta hur man tar bort locket på din Kenmore vakuum hjälper dig komma åt insidan av din dammsugare. Eftersom det finns flera Kenmore vakuum modeller på marknaden, det finns ett par alternativ du kan prova att framgångsrikt ta bort kåpan. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Removal Alternativ 1
1

Koppla ur vakuum från elnätet.

2

Lokalisera munstycke-cover hållare på toppen av vakuum locket. Det bör finnas två på den övre delen av höljet, en på varje sida. Vänd dem i "unlock" läge med en platt skruvmejsel.
3

Grab mot baksidan av locket på varje sida och lyft bort kåpan.
4

tillbaka locket genom att haka av luckan till basen i fronten och knäpp fast den på plats. Se till att luckan hallarna är i olåst läge när du klickar på plats, och vrid dem till "låst" läge.
Removal Alternativ 2
5

Koppla vakuumet från el källa.
6

Lokalisera strålkastaren locket på din vakuum lock, om det finns någon. Ta bort detta genom att placera fingrarna på sidorna av strålkastaren locket och lyfta av det från det vakuum lock. Om det inte finns någon strålkastare täcka, gå direkt till steg 2.
7

Hitta de två skruvarna som håller locket på plats. Det bör finnas en på varje sida av vakuum locket. Ta bort dessa skruvar med en platt skruvmejsel och placera dem åt sidan.
8

Vänd över vakuum för att komma till botten. Wedge spetsen på din platt skruvmejsel mellan locket och botten husdelen. Använd skruvmejsel för att försiktigt bända loss locket, arbeta dig runt på luckan tills den dyker upp.
9

Pop tillbaka locket på vakuum tills den snäpper på plats. Vänd vakuumet tillbaka över och skruva i de två skruvarna som håller locket på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113921.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.