Hur man använder VIN för att identifiera en Jeep

Varje fordon har ett identifieringsnummer kallas Vehicle Identification Number , som oftast hänvisas till som en VIN . Det ursprungliga syftet med detta nummer , vilket är typiskt 17 siffror långt , var att låta Department of Motor Vehicles för att hålla reda på alla registrerade ägare av ett fordon . Varje person kan utföra en sökning för att få relevant information om alla fordon med VIN . Du kan också identifiera ett fordon på nätet och tillgång fordon rapporter historia genom en av flera tillgängliga webbplatser . Instruktioner
1

Besök CARFAX hemsida . Ange VIN numret av Jeep och betala den avgift som krävs för $ 34,99 , under 2010 , för en utförlig rapport . Rapporten innehåller information om märke och modell på fordonet , uppgifter om olyckor , ägande historia och mycket mer .
2

Besök AutoCheck hemsida och ange VIN-nummer för att få en rapport . Du kan köpa en enda rapport för $ 29,99 , från 2010 , som erbjuder information om några större fordon problem förknippade med jeep , liksom bilens AutoCheck Betyg och antalet ägare .
3 < p > Besök Kontrollera My Car hemsida . Ange VIN-nummer i lämplig ruta för en körning en gratis rapport . Rapporten innehåller några problem som är förknippade med fordonet såsom försäkringar förlust , brand eller hagel skador , vägmätare rollback och mer .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113902.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.