Hur man använder Trailer Lights

Trailer lampor är församlingar som hakas upp på baksidan av din släpvagn när du dragande en bil, båt, husbil eller liknande fordon. Eftersom förare bakom dig kan inte se ljuset på din bil måste du ha en extra uppsättning av lampor på släpet. Dessa lampor måste vara ansluten till bilen via en kontakt. När inkopplad, kommer släpets lampor duplicera ditt fordons varselljus, bromsljus och blinkers. Saker du behöver
Trailer
Converter plug
Visa fler instruktioner
1

Hook släpvagnen upp till bilens dragkrok. Tillbaka fordonet fram till bollen på dragkroken är under den del av trailern som passar över bollen. Vev ned stödet på släpfordonet tills bollen täcks av hitch. Skjut låset genom anslutningspunkten så att släpet och dragkroken hålla kontakten tills du låser upp dem.
2

Anslut släpets kontakt till bilens omvandlare. Om du har en omvandlare fabriken standard, eftersom de flesta lastbilar och stadsjeepar gör, då blir det en plugg på baksidan av ditt fordon som ansluter till en kontakt ansluten till din släpvagn. Kontrollera att de två pluggarna sitter ordentligt, och det finns ingen tråd hängande ned där det kunde få fastnat på vägen när du passerar.
3

Slå på fordonet och kontrollera att vara säker på att släpets lampor fungerar. Lamporna ska blinka när du bryter, och blinkers bör motsvara dina egna signaler när du dra i spaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116199.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.