Chevy Vispa specifikation

Chevrolet presenterade takten under 2007. Införd utmed Trax och Groove, trädde Beat Chevrolets produktionslinje under 2009. Ursprungligen bygger på Daewoo Matiz Creative behöll slog bara Beat namnskylt i Indien. I Nordamerika och Europa, bär Vispa Chevrolet Spark namnskylten. Under 2009, filmen "Transformers: Revenge of the Fallen" presenterade the Beat som den alternativa transportsätt för de Autobot tecken Skids. Motor

Chevrolet Beat sport en 1199-kubik-centimeter (cc) straight-fyra motor med dubbla överliggande kamaxlar ventil tåg och multipoint bränsleinsprutning. Denna motor har fyra ventiler för varje cylinder, för totalt 16 ventiler. Motorn har ett hål på 69,7 mm, en slaglängd på 79 mm och ett kompressionsförhållande på 9,8 till 1. Motorn kan producera 81 hästkrafter vid 6400 varv per minut (rpm) och att alstra 81,86 fot-lbs. av vridmoment.
Transmission och Drive

Chevrolet Beat är utrustade med en femväxlad manuell växellåda som använder en hydraulisk koppling. The Beat är en framhjulsdriven bil.
Fjädring och bromsar

Chevrolet Beat framhjul har oberoende fjädring med gasfyllda stötdämpare och MacPherson stag, med krängningshämmare. Bakhjulen har Axelupphängningen link typ med gasfyllda stötdämpare. Framhjulen är utrustade med skivbromsar, medan bakhjulen har trumbromsar. Alla bromsar på patrull funktionen låsningsfria bromssystem.
Hjul & Däck

Chevrolet Beat har fyra 14-tums stålfälgar. Alla hjul på patrull är utrustade med 155/70 R14 däck. Chevrolet beat mäter 143,3 inches lång, 62,8 inches bred och 59,9 inches hög
Mått och Kapacitet

. Den har en hjulbas på 93,5 och en tjänstevikt på 1904 £. Bränsletanken rymmer 9.24 liter vanlig blyfri bensin. The Beat har plats för fem passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113752.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.