Hur du köper Van Hyllor

För vissa jobb, blir en persons skåpbil mer som ett kontor än det kontor själv. Om du är en av dessa människor och du kör en skåpbil som rymmer allt du behöver för att göra ditt jobb när du är ute på vägarna, är det viktigt att du håller din van organiserad. Tyvärr, förvaring av saker i en skåpbil är lite knepigare än att lagra saker i en vanlig kontor. För att hålla allt på plats, måste du köpa speciella van hyllor. Saker du behöver
Computer
Skruvmejsel
Skruvar
Hammer
Nails
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av hyllor dig behöver för allt du lagrar på din van. Om du har stora mängder spikar och skruvar, kan du behöva en sluten behållare. Om du har en värdefull del av utrustningen, kan du behöva en vadderad låda.
2

Köp vad du kan på en lokal hem-förbättring butik. De flesta typer av behållare eller lådor kan köpas på någon av dessa butiker, oftast för ett ganska lågt pris.
3

Köp allt annat på nätet, eftersom alla van-specifik hyllor kommer att bli svårt att hitta i de flesta butiker. Om du gillar att vara praktisk och bygger saker själv, kanske du kan anpassa en hylla finns i butiken för att arbeta i en skåpbil. Men om du vill hyllor byggda speciellt för skåpbilar, typ "van hyllor" i en sökmotor för en lista över nätbutiker som tillgodoser bara skåpbilar. Se till att du vet hur mycket utrymme du har tillgängligt i van, så att du inte köper något som inte passar.
4

Prova att leta på eBay för billigare van hyllor. Du kanske kan hitta ett större antal unika objekt där. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112375.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.