Hur Elbilar Arbete & deras fördelar

Elbilar är tysta och utsläppsfria fordon som drivs med uppladdningsbara batterier, som erbjuder förarna många fördelar jämfört med traditionella fordon med bensinmotorer. Nya tekniska framsteg (t.ex. bränsleceller) har minskat tillverkningskostnader och längre avstånd mellan laddningarna, vilket ger konsumenterna ett större urval när man överväger hur man spenderar sina transporter budgetar. Hur Elbilar Work

Elbilar drivs av uppladdningsbara batterier som passar i en huvudutlopp när bilen inte används - över natten, till exempel. Den effekt som lagras kan användas i ungefär 60 miles av körning, ett framsteg jämfört med de 40 miles erbjuds av tidigare modeller. Denna ökning av intervallet beror på att tillverkarna byter från de äldre NiCd batterier till litiumjonbatterier, som är lättare och mer effektiv.
Ekonomiska fördelar

Elbilar har förarna ett brett utbud av finansiella sparande. Förare av elbilar har lägre försäkringspremier, betala mindre underhåll räkningar (som elmotorer har färre mekaniska delar) och har lägre bränslekostnader, särskilt om batterierna laddas under natten, med hjälp av billigare off-peak el.


miljövinster

Elbilar har noll utsläpp, till skillnad från de skadliga utsläppen från bensindrivna fordon. Medan elbilar använder energi från kraftverk, skapar de fortfarande mindre föroreningar eftersom ett kraftverk effektivitet är mycket större än för en bensinmotor. Elbilar är mellan tre och fem gånger mer effektivt än gasmotorer. Som mer el produceras med förnybara energikällor, såsom vindkraft och vattenkraft projekt, de besparingar i form av föroreningar kommer också att stiga, vilket gör elbilen ett verkligt "grön" transport alternativ.

stödnätverk för elbilar

oljefyndigheter krymper och blir allt svårare att uppnå, är länder över hela världen tittar på alternativa drivmedel för transporter. För att stödja dessa nya fordon, nätverk av "laddstationer," där förarna kan ladda sina fordon börjar dyka upp. Laddstationer tar för närvarande upp till två timmar att ladda en bil och är belägna i områden där förarna skulle normalt sluta att handla eller titta på en film medan laddning sker. I början av 2010, dock endast ett fåtal stater har aktiva laddstationer.
Framtiden för elbilar

När fler människor väljer att köpa elbilar och mer bil tillverkare producera elbilar, kommer antalet laddningsstationer ökar också, vilket gör att äga en elbil mer praktiskt och mer bekvämt. Framsteg görs också i den tid som behövs för att ladda en elbil. Snabb laddare, vilket tar minuter snarare än timmar att fylla batterierna, finns redan på marknaden. Detta minskar kraftigt den stora nackdelen av elbilar över bensindrivna modeller - det vill säga den tid ladda batterier Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112709.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.