Hur man gör med gamla bilar

Oavsett om du precis har köpt en ny bil eller har flyttat till en stadsdel där du inte längre behöver eller använder din nuvarande bil, kan frågan om vad man ska göra med en gammal bil vara en svår en. Det finns dock många alternativ för din oanvända bil. Sälja det till ett skräp hel, donera till välgörenhet, återvinning eller har en automatisk återvinnare plocka upp är några. Instruktioner
1

Sälj en gammal bil till en skräppost mycket. Oavsett vilket skick bilen är i, finns det någon där ute som skulle kunna uttrycka det (eller dess delar) till god användning. Junk partier finns i nästan varje stad och erbjuder full service bilköp, vilket innebär att de ska komma bogsera bilen borta så att du inte behöver. För att hitta en i ditt område, besök Pick N Pull s Cash For Junk Cars hemsida (se referenser). Om ditt tillstånd eller stad är inte med på listan, gå www.junkyards.com, som köper skräp bilar på nätet.
2

donera din bil till välgörenhet. Vissa ideella organisationer har möjlighet att sälja en bil eller dess delar, så de kommer att acceptera begagnade bilar som en form av donation till välgörenhet. Denna donation är också avdragsgilla. Offentliga etermedier (National Public Radio och offentlig radioutsändning) acceptera fordon som en del av Car Talk Vehicle Donation Program (se referenser). Dessutom accepterar Volunteers of America, som tillhandahåller tjänster för barn och äldre, bil donationer på nätet.
3

Freecycle din bil till grannar. Freecycle.org är ett nationellt nätverk av människor som försöker att hålla lokala deponier klart genom att ge bort oönskade objekt, i stället för att slänga dem. Anmäl dig för tjänsten i ditt närområde genom att besöka deras hemsida och skicka en notering att avyttra bilen. En liknande tjänst, www.abcfree.com, finns också i vissa städer.
4

Utnyttja ett företag auto återvinning. Auto återvinningsföretag liknar skräp partier, bara att de inte kommer att betala för din bil. De kommer dock dra bort den och kasta den utan kostnad för dig. För att hitta en i ditt område, besök www.ara.org.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112676.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.