Specifikationerna för en 2008 Chevy Malibu Classic LS

Chevrolet Malibu infördes tillbaka in på marknaden år 1998 slutade produktionen med 1983 års modell. Den 2008-modellen var en del av den sjunde generationen. Den Malibu LS är basmodellen med en ursprunglig tillverkaren rekommenderat pris på $ 19,900. Oavsett är basmodellen, erbjöd LS många standardfunktioner. Mekanisk

Chevrolet Malibu LS kom standard med en 4-cylindrig, 2,4 liters motor. Den hade en maximal motorstyrka 169 vid 6400 rpm. Blyfri bensin användes och bilen var framhjulsdriven. En fyra-växlad automatlåda med överväxel var också standard. Ingår var fyra hjul låsningsfria skivbromsar, hastighet känsliga styrning och kuggstångsdrivna styrning. Addera Exterior

LS var en fyrdörrars bil med exteriör standardfunktioner för helautomatiska ljuststyrningar, fönster galler antenn och dubbel strömförsörjning fjärrspeglar kontroll. Kroppen var gjord av full galvaniserat stål och färgen är en klarlack entonig med kroppen färgade lister. Slutligen hade LS varselljus med fördröjning av halogenstrålkastare.
Interiör

Ingår i standard skärm på instrumentpanelen var en chaufför informationscenter, varvräknare, färddator, vatten temperaturmätare, varningslampan för låg bränslenivå och serviceintervall lampa. Interna lampor bestod av karta lampor, en taklampa och last ljus i bagageluckan. Manuell luftkonditionering, med främre ventilerna och under sätet kanaler, förutsatt värme och luftkonditionering. Trim tillbehör ingår matta golvmattor, främre och bakre mugghållare och ett lastnät i bagageutrymmet.
Säkerhet

Krockkuddar och säkerhetsbälten skyddade förare och passagerare i en olycka . Standard säkerhetsfunktioner ingår front förare och passagerare krockkuddar, tillsammans med framsätet sidokollisionskuddarna. Dessutom har första och andra raden side curtain krockkuddar ingår. Säkerhetsbälten var höjdled och hade pre-spännare för passageraren i framsätet och förare.
Convenience

Standardtillval ger bekvämlighet för föraren bestod av yttre temperatur display, farthållare och makt fönster och dörrlås. OnStar bil bistånd, fjärr keyless inresa, överfallslarm, stöld avskräckande och tändning inaktivera var en del av LS trim modellen. En fjärrkontroll trunk release var belägen i bilen på förarsidan och på Keyless fjärrkontroll. Med enda skiva CD-spelare och tillval Addera Underhållning

Basic AM /FM-stereo XM Satellite Radio kom standard. Dessutom var sex högtalare och en automatisk equalizer med hastighetskänslig volymen del av underhållning paket.
Comfort

framsätena i Malibu var skålade säten gjorda av trasa och en el-manövrerad förarstol. Fyra justerbara nackskydd, mittarmstöd fram, förare svankstöd, och delade säten bak fanns tillgängliga i LS-modellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112675.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.