Hur du skapar anpassade Online Car Paint

När ommålning bilen tar tid, tålamod och skicklighet, plocka ut en färg färg är roligt och snabbt. De flesta auto färg företag (och biltillverkare) har ett bibliotek paint marker på linjen. Den exakta processen varierar från ett företag till ett annat, men allt kan du visa färg marker på linjen. Välj din favoritfärg, men överväga en resa till auto måleriet innan du beställer så att du gillar färgen på personen. Instruktioner
1

Öppna din dators webbläsare. Besök en butik billack som erbjuder skräddarsydda blandade färg.
2

Ange märke, modell och årsmodell på din bil för att visa färg marker tillgängliga för den bilen. Se de olika utföranden som lacken kommer in, till exempel emalj, lack eller uretan. Klicka på färgen chip (eller musen över den) för att få en närbild av den färgen.
3

Se flera färg chips, notera färgerna på marker du gillar. Varje färg har en specifik kod. Skriv ner de kodnummer du gillar.
4

Förstå att färgen varierar från en webbläsare till en annan. Om du har en andra webbläsare installerad på din dator, kontrollera färgerna i den webbläsaren. Eller besöka en butik auto färg och begära chips måla. Ge färgkoderna du gillar, sedan visa fysiska prov av färgen.
5

Välj din egen färg från en online auto måleriet. Slutföra beställningen på nätet. Ge din personliga information, kreditkort information och hur mycket färg du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113237.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.