Gör solskyddsgardiner Hjälp i bilen?

Ingen tycker klättra in i en varm bil. När du har lämnat din bil stängde upp och parkerade i solen en stund, kommer det kännas som en ugn när du öppnar dörren. Det finns produkter som kallas solskydd som hävdar att hjälpa till med att inte bara detta utan andra problem som orsakas av solen i bilen. Dessa nyanser kan användas på vindrutan, tillbaka windows och även sidorutorna. Solskydd ger många fördelar och är ett bra val av flera skäl. Heat Elimination

solskydd inte helt eliminera värmeuppbyggnad inuti en bil, inte hjälper till att bibehålla en lägre temperatur genom att blockera och återspeglar de varma solstrålarna. Detta innebär att när du öppnar bildörren du inte kommer att bli chockade av den varma luften rusar ut. Solskydd också hålla dig från att bränna händerna på ratten eller baken på en varm bilbarnstol. De är särskilt bra för att skydda barnstolar bil.
Skydd Elektronik

system bilstereo och cd-skivor kan skadas av hög värme och de direkta solstrålarna stryk genom en vindruta. Nu när det finns LCD-tv och dvd-spelare i bilar är det särskilt viktigt att hålla värmen. Ett solskydd kommer att skydda det viktigt område där din elektronik är belägna, vilket i sin tur kommer att ge en längre livslängd för elektronisk utrustning i bilen.
Interiör Skydd

Solen kan göra en hel del skador på insidan av din bil. Instrumentpanelen och säten kan bli bleka, solblekt eller sprucken och skev på grund av solljus och värme. Ett solskydd blockerar de skadliga solstrålarna och minskar värmen inne i bilen. Genom att regelbundet använda solskydd i bilen, kan du göra interiören håller längre och stannar ser ut som nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112478.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.