Så Flytta oljefilter

Flyttning av oljefiltret på din bil kan erbjuda ett renare motorrum, ett lättare att nå plats för filter och möjligheten att lägga till ett andra filter eller ett större filter till ditt fordon. Kit finns för de flesta fordon så att du kan utföra denna modifiering med liten eller ingen tillverkning. Satserna finns från många olika källor, inklusive din lokala Biltema. Du kommer att behöva tappa ur oljan och ta bort filtret så om du behöver ett oljebyte, är nu en bra tid för det. Saker du behöver
Hylsnyckelsats mutterdragare
Flat skruvmejsel
New oljefilter (s) katalog Oljetråg
Visa fler instruktioner
1

Tappa ur oljan från motorn in i en Oljetråg och ta bort oljefiltret från blocket. Kasta det gamla filtret och använd motorolja som du inte kommer att återanvända den.
2

Fäst olja beslag strömadaptern ingår i satsen till oljefilteradaptern. Dra åt kopplingarna med en låda fast nyckel men var noga med att inte dra åt dem så att de kunde få randiga eller skadad.
3

Installera det nya oljefiltret adaptern på blocket. Kontrollera att du har den medföljande packningen på plats under adaptern och dra åt adaptern precis som du skulle ett oljefilter.
4

Fäst de två medföljande gummi linjer med slangklämmorna. Du kommer att behöva dras dessa bort från värmekällor så att de inte får smälta eller på annat sätt skadas.
5

Bestäm en lämplig plats för filterkonsolen i motorrummet. Tänk på att du måste kunna ta bort filter eller filter lätt, så välj en plats som kommer att möjliggöra detta.
6

Montera det nya filtret fästet. Du kan behöva borra ett hål eller två för att montera den eller använda hål som redan finns där och inte används köpa något annat.
7

Route de nya gummi oljeledningarna till filterkonsolen från oljan filter adapter på motorn och fäst dem med de medföljande slangklämmorna. Fyll det nya filtret eller filter med ren olja och ansluta dem till konsolen.
8

Fyll motorn med ny olja och kontrollera nivån för att vara säker på att det inte är överfull. Starta motorn och kontrollera tätheten vid alla kopplingar och adaptrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112388.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.