Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man registrerar en husbil

En husbil erbjuder transport förutom att erbjuda en plats att sova och äta. Eftersom en husbil anses också ett "fordon", ägaren måste registrera den i sin hemviststat, och enligt statens registreringen. I de flesta stater, kan en ägare registrera en husbil på samma sätt som att registrera en bil, vilket är genom att besöka statens byrå fordonsregister. Proceduren för registrering av en husbil är likartad från stat till stat. Saker du behöver
Motor hem Proof titel
av försäkring
Vehicle anmälningsblanketten
Visa fler instruktioner
1

Kontakta statens byrå fordonsregister att schemalägga ett möte. Fordonsregistret kan be dig att ta med ytterligare dokument - husbilen titel, försäkringsbevis, ett smog certifikat och verifiering av husbilen vikt - förutom ett färdigbyggt fordon registreringsansökan
2.

Besök statens byrå bil registrering. Ta all nödvändig dokumentation med dig. Myndigheten kan kräva en kontroll av fordonet med en av byråns anställda innan de registrerar det.
3

Fyll i husbilen s registreringsansökan. Ansökan kommer att be om personlig information om dig (som den person som registrerar husbilen), och information om husbilen, inklusive dess nuvarande körsträcka. Beroende på skick, kanske du kan få tillgång till ansökan online och slutföra det innan du besöker registreringen byrå.
4

Ge ett ägarbevis och nuvarande försäkringsskydd. Du måste ge titeln till husbilen som visar dig som ägare. Dessutom har de flesta stater kräver nu alla fordon att ha försäkring för att få registreringen.
5

Betala husbil anmälningsavgiften. Varje stat är ansvarig för att fastställa sin egen avgift. Fråga byrån fordonets registreringsnummer hur mycket avgiften är och vilka former av betalning accepteras innan ditt besök. Dessutom, om du har nyligen köpt husbil, kan du behöva betala statlig eller kommunal skatt.
6

bemäktiga husbilen registrering per post eller personligen. När du får det, hålla den i handskfacket för husbil om du måste visa det för en polis eller bli inblandad i en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111847.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.