Hur man byter en 1991 Astro Van Fönster förarsidan

Den 1991 Chevrolet Astro van är känd för sin hållbarhet och livslängd. Däremot kan trasiga eller spruckna fönster inträffa även om väl underhållna fordon. Om fönstret själv inte verkar vara skadade, men vattnet fortfarande läcker igenom, kanske uretanklistret bäras ner, och steg för att byta limmet beskrivs också här. Du kan köpa en ny drivrutin församling sidorutan, tillsammans med alla nödvändiga verktyg, på en lokal Biltema och spara pengar genom att byta ut fönstret själv. Saker du behöver
Specialverktyg J-28628
Självhäftande kniv
Skruvmejsel
Duct Car tejp
rengöringsmedel
uretanlim primer
uretanlim
Visa fler instruktioner
1

Använd en platt skruvmejsel för att bända upp fönstret gjutning, vilket gör att du kan komma åt basen av fönstret.
2

Ta bort fönster trotjänare från botten av fönstret med en skruvmejsel. Säkra fönster montering på utsidan ram van genom att fästa remsor av tejp till toppen av aggregatet, hålla den mot ramen på dörren. Addera 3

fast specialverktyg J -28.628 till basen av fönstret montering och dra fönstret ut. När du drar fönstret församling ut, tryck den på utsidan av bilen och ställ den åt sidan (lossa remsor av tejp). Skär bort och ta bort alla uretanklistret från fönstret nypa svets med en adhesiv kniv. Se till att ingen uretan är kvar i nypa svets innan du installerar det nya fönstret.
4

Rengör nypa svets och nytt fönster montering med bil rengöringsmedel och tillåter både att torka. När båda är torrt, applicera uretanlim primer till nypa svetsfogen och till basen av det nya fönstret montering. Låt primern torka i 45 minuter, och sedan applicera lim på basen av fönstret församling.
5

Skjut nytt fönster enheten i nypa svets och fäst den på plats genom att du installerar om fönster hållarna.
6

Installera fönstret guldkant runt det nya fönstret, och se till att gjutning skapar en tät försegling runt fönstret. Låt nytt fönster montering torka i åtta timmar, så att limmet härdar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105983.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.