Hur Isolera en Van

Isolerande en skåpbil, särskilt en husbil, kan spela en stor roll i att hålla alla varma. När en skåpbil är isolerad, det hjälper inte bara att hålla det varmt, hindrar det också allt från att få fuktig på grund av kondens. Att hålla en van varm och isolerad är oerhört viktigt, särskilt för människor som tillbringar mycket tid i sina skåpbilar. Det finns några sätt att isolera en van och de kan genomföras på kort tid. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Glasfiberisolering
Brukskniv
Polyuretan
Silvertejp
Plywood
Måttband
cirkelsåg
Skyddsglasögon

Visa fler instruktioner
1

Skruva panelerna finns på varje glidande van dörr. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel och lossna alla klipp som kan hålla panelerna på plats. Ta bort den bakre dörrpanelerna på samma sätt, och se till att lossna klippen som håller dem på plats. Ta bort de främre dörrpaneler på varje sida på samma sätt. Ställ dem åt sidan och spara klippen för framtida bruk.
2

Sätt glasfiber isolering i alla panelerna i dörren. Kavla ut isoleringen och skär den i storlek med en mattkniv för att passa väl in i dörren. Tryck ner ordentligt och tryck fast den så att den passar utan att ta upp för mycket plats.
3

Lägg en ångspärr över isoleringen. Skär en rulle av polyuretan till storlek och tejpa den över toppen isoleringen för att skapa en fuktspärr. Fortsätta processen för varje enskild dörr och se till att allt är hermetiskt stängd.
4

installera den ursprungliga paneler över ångspärren genom att skruva dem på plats och klippning dem om det behövs. Inspektera dem att se till att de alla är fast monterade och säkert till van.
5

Ta bort alla andra icke-dörrpaneler från van genom att skruva loss och losstagning av dem precis som de tidigare skivorna. Lägg glasfiber rullen isoleringen på samma sätt och mäta storleken på öppningen panelen togs bort från.
6

Skär 1/2 tum plywood med en cirkelsåg till storlek för att passa över isoleringen och skruva den på plats över isoleringen. Sätt i en skruv i varje hörn och utrymme ut skruvar var 12 inches hela att fästa den säkert till van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105947.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.