Hur man tar bort V40 Insprutningsmunstycken

Bränsleinjektorerna i alla fordon matningsbränsle genom insugningsventilerna när motorn är i drift. På grund av den stora mängden av spolar och fjädrar i spridarna, kommer du att finna att de kan bryta sig från gång till gång. Om detta händer, är det viktigt att ta bort dem när du kan innan ytterligare skada uppstår på din bil. V40 spridare kräver inga specialverktyg och kan tas bort på samma sätt som du skulle andra bränslespridare. Saker du behöver
Rags
Wrench
Ratchet, förlängning och uttag
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hitta schraderventilen på vänstra sidan av bränsleskenan nära motorn. Ventilen är en liten avlång form, vanligen av en guldfärg. Linda en trasa runt hela ventilen och skruva den lilla skruven på ovansidan av ventilen med en skruvmejsel. När du har tagit bort skruven, en liten mängd olja kan spruta ut, så använd trasa för att sätta press på ventilen och stoppa det.
2

Hitta batterikabeln vid botten av insprutare och lossa den försiktigt med en skiftnyckel.
3

Koppla de tre kablarna som går in i insprutare. Försiktigt dra i trådanslutningsdon kommer att ta bort dem utan att skada själva tråden.
4

Skruva loss de tre skruvarna som håller bränsleinsprutaren till bränslefördelningsröret och skruva alla tre med en ratchet, förlängning och uttag. Du kommer att behöva använda spärr, eftersom det är svårt att få ett grepp om dessa skruvar med en skiftnyckel.
5

Wrap två trasor runt bränsleinjektom att stoppa oljan komma på till bilen och din kläder. Lyft försiktigt V40 bränsleinjektom ur bilen. Du har nu en helt bort V40 insprutare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105175.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.