Hur man uppgraderar hästkrafter av en Diesel Smart Car

Smart Car var utformad för att förebygga stress på plånboken när du besöker pumpen för att fylla bilen med gas. Vissa kan köpa bilen för den fenomenala förmåga att parkera i sidled i en parallell parkeringsplats. Om du köpte Smart Car för en av dessa anledningar, men känner att bilen behöver lite mer "get-up-and-go", du kan uppgradera hästkrafter i en diesel Smart Car att öka acceleration och prestanda. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Engine Performance Chip
1

Köp en Engine Control Module chip uppgradering för din Smart Bil för att öka bränsle och luftintag. Den ökade bränsle /luftblandningen kommer att leda till betydande hästkrafter vinster. Exempel på företag som besitter en ECM ändring chip är Performance Chip Tuning, Cartech Tuning Services och Renntech.
2

Lokalisera Module Engine Control för din Smart Car. Den finns bakom framsätet av fordonet, under mattan. Anslut ECM uppgraderingen chip i ECM
3

genom att följa anvisningarna. Du kan ställa in vilken typ av prestanda du vill ha från chipet genom att justera ratten på chipets framsida. Addera Luftintag
4

Köp en uppgraderad intag system från någon Antalet smarta leverantörer bilens prestanda, inklusive K & N, V2 intag, GT Styling och Injen.
5

Öppna den bakre luckan för motorrummet och lokalisera beståndet rutan luftintag. Du hittar rutan genom att följa röret luftintaget som löper tvärs över den övre delen av motorn. Röret leder till en plast svart ruta på nedre vänstra sidan av motorn.
6

bort ringen metallklämma hålla intaget slangen till motorn spjällhuset. Ta bort skruvarna som håller intaget rutan på plats. Lyft systemet lager intaget ur bilen.
7

Installera nya intag systemet genom att fästa slangen på intaget till Smart Car är spjällhuset. Montera filtret på det nya intaget systemet till den punkt i motorrummet som anges av de medföljande anvisningar. Addera Exhaust Upgrade
8

köper ett system prestanda avgassystem för diesel Smart Car från en leverantör som CES Performance, Doug Thorley eller Sila Concepts. De säljare för vad avgas leverantör du väljer kan ge dig en uppfattning om ljudet och prestanda för att förvänta sig från systemet.
9

unbolt beståndet avgaser från mäldsamlingsröret efter att bilen har suttit i minst två timmar. Ta bort gummi hangaren håller avgaserna till ramen.
10

Bolt den nya avgassystem till mäldsamlingsröret av din Smart bilens motor. Använd lager hangar för att stadigt fästa avgasröret på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105142.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.