1993 Mercury Capri Specifikationer

I 1993 års Mercury Capri finns i två trimmar: två-dörrars cabriolet basmodell och tvådörrars cabriolet XR2 modell. Den Kelly Blue Book detaljhandeln värde är för närvarande satt till $ 2350 till $ 2675, som av 2010. För basmodellen kommer bränsleekonomi i staden till 23 miles per gallon, och för XR2 modellen är 25 miles per gallon. Bränsleekonomi för motorvägen är 26 och 31 miles per gallon, respektive. Effekt och prestanda

1993 Mercruy Capri XR2 har en något kraftigare motor än basmodellen. Den förstnämnda har en 1,6-liters, I-4-motor med 132 hästkrafter och turbo laddning. Den senare har en 1,6-liters, I-4-motor med 100 hästkrafter och utan turbo laddning. Standarden överföring på basmodellen är en fem-växlad manuell med överväxel, och det finns möjlighet att få en fyra-växlad automatlåda med överväxel istället. För XR2, är det fyra-växlad automatlåda inte ett alternativ, eftersom denna modell kan endast komma med femväxlad manuell inklusive överväxel. Båda modellerna håller 11.1 liter bränsle och ta vanlig blyfri bensin.
Fjädring och Hantering

XR2 modell levereras med sport fjädring. Främre krängningshämmare fjädring och bakre krängningshämmare fjädring är standard på båda modellerna. Båda modellerna har även servostyrning, och medan lättmetallfälgar är standard på XR2 modellen, de är frivilliga för basmodellen. Fyrhjulig skivbromsar är också standard på båda modellerna.
Mått och Exteriör

1993 Mercury Capri har en total längd på 166,1 inches och en övergripande bredd av 64,6 inches. Höjden är 50,2 inches och hjulbasen mäter 95 inches. Backspeglar är standard på båda modellerna, som gör de bakre och främre stänkskydd, kropp-sidolister, en bakre och främre stötfångaren gnugga remsa och en kropp-färgad stötfångare. Ett tillval för båda modellerna är att ha en cabriolet hardtop. Den XR2 Modellen levereras som standard med en spoiler.
Funktioner

Även om XR2 levereras som standard med luftkonditionering och farthållare, dessa två funktioner är tillval för basmodellen. Alla andra funktioner som delas av de båda modellerna inkluderar underseat-kanal, elektriska fönsterhissar, passagerare sminkspegel, full golvkonsolen, täckt golvet lagring, förare och passagerardörren bin och belyst handskfack. Läderklädsel är tillval för båda modellerna, men båda kommer med hjul läderratt. De främre sätena är skålade säten och det finns svankstöd särskilt för föraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104954.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.