Fördelarna med att använda ett tyngre svänghjul

En svänghjul är en typ av behållare som kan generera och hålla energi. Svänghjul används ibland som ett alternativ till batterier i bilar och annan elektronik. Det finns någon tvist om huruvida tyngre svänghjul är bättre att använda än ljusare, lättare svänghjul erbjuda snabbare svarvning, men tyngre svänghjul kan arbeta med mindre energi. Det finns andra fördelar med att använda en tyngre svänghjul, även om de inte alltid är det bästa valet för varje del av utrustningen. Tillförlitlighet

Enligt Federal Energy Management Program (FEMP), tyngre svänghjul ger mer tillförlitlighet än batterier. Detta beror till stor del på att tyngre svänghjul kan helt driva upp inom tio till femton sekunder, och när svänghjulet börjar rotera energin kommer fortsätta att genereras tills fordonet eller andra maskinen är avstängd. Kostnaden för underhåll och drift är också mycket lägre för svänghjul eftersom de inte behöver bytas så ofta som batterier.
Miljöpåverkan

Tyngre svänghjul är bättre för miljön än många andra mekanismer. Svänghjul är oftast gjorda av naturliga material, som hjälper till att bevara miljön. Den låga underhåll inslag i svänghjul gör dem också miljövänlig, och därför tyngre svänghjul roterar mycket långsammare än lättare svänghjul, de är ännu lättare att underhålla eftersom de inte slits så snabbt.

Power Density

Den effekt som produceras av ett tungt svänghjul är tätare än vad som produceras och lagras i en lättare svänghjul. Effekttäthet är viktigt för större föremål och fordon, varför större svänghjul är mest effektiva i dessa större maskiner. Addera Kinetic Energy

Tyngre svänghjul kan generera och lagra mer kinetisk energi än lättare svänghjulen. Detta beror på deras storlek och vikt. Ju tyngre objektet, desto större drivkraft, och ju större energi som kan frigöras från det objektet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133571.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.