Texas Auto Inspektion Rules

Staten Texas kräver att alla fordon har årliga kontroller för att upprätthålla trafiksäkerheten och säkerställa fordonssäkerhet. Inspektioner genomförs av staten godkända mekanik och bilverkstäder. Bilverkstäder specialister granskar viktiga komponenter i bilen i förhållande till förarens säkerhet, inbegripet lampor, bromsar och speglar. Utsläpp testning kan också vara en del av inspektionen processen. Utsläppsprovningen

Utsläppsprovningen krävs för vissa fordon att kontrollera luftkvaliteten från bilens avgassystem. Texas kräver att alla bensinbilar i olika Texas län kontrolleras för kvalitet utsläpp. Motorcyklar och dieselfordon kör är undantagna från denna typ av tester. Bilar äldre än två år måste också ha emissionskontroller gjort med inspektionen.
Poster av inspektion
p Det finns en mängd olika bilar mekanismer som är testade för säkerställa de kör ordentligt. Detta inkluderar horn, vindrutetorkare och speglar fordonet. Ratt och säkerhetsbälten testas också. Mekanikern kommer att kontrollera alla reflektor lampor, lyktor, och blinkers för att garantera nattetid säkerhet. Däck och hjul montering kontrolleras att undvika däck blowouts eller inbromsning frågor. Fordonet måste också ha en Vehicle Identification Number (VIN) syns någonstans i bilen.
Renewal

Texas invånare måste ha fordon inspekteras varje år. Om din kontroll upphör, har du en fem dagars gratis nåd att få en ny inspektion tag. Till exempel, om din besiktning löper ut den 31 augusti, har du fram till september 5 för att förnya.
Erforderlig dokumentation

Texas förare måste ha bevis på registrering och försäkring för fordonet som inspekteras innan fordonet kan ses och förutsatt en inspektion tagg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133443.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.