Hur får försäkring för din Toolbox om du är en mekaniker

När du arbetar som mekaniker , är det oundvikligt att du kommer att tillfalla en mängd olika verktyg . Dessa verktyg , då var tillsammans , kan ofta vara värda tusentals dollar och är svåra att ersätta i händelse av att de är förlorade eller stulna . Det finns företag som är särskilt inriktade på att ge verktygslåda försäkring till mekanik och andra människor som är starkt beroende av verktyg för att utföra sina dagliga arbetsuppgifter . Instruktioner
1

Rådgör med din butik förman för att säkerställa att dina verktyg inte redan täcks av butikens försäkring . Medan de flesta butik försäkringar inte täcker enskilda mekaniker verktyg , är det alltid bäst att kontrollera innan du köper din egen .
2

Inventera alla dina verktyg och försöka bedöma ett totalt värde . Det är en bra idé att göra en lista över dina verktyg och vad var och en är värd --- detta kommer att hjälpa dig att hitta en total och kommer också medhjälpare i katalogisering eventuella förluster .
3 < p > Kontakta en leverantör verktyg försäkring och få en offert på en politik som fungerar för dig . Som ett exempel , Garage Killar och Pro - TEC båda har olika nivåer av täckning för upp till $ 50.000 värde av verktyg .
4

Fyll oavsett pappersarbete krävs av leverantör du väljer att avsluta din politik . Att se pappersarbetet är korrekt ifylld är ett kritiskt steg i att täcka dina verktyg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133611.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.