Hur till rent vatten passager i ett motorblock

Den motorblocket är hjärtat i bilen. Det är där kolvarna generera ström för att driva bilen framåt. Dock kommer bilen inte köras smidigt om motorblocket är smutsig eller smutsiga. Motorblocket är full av vatten passager, som lätt kan rengöras med nylon borst borstar och en stark rengöringsmedel. Saker du behöver
Motorblock stå
Nylon Tvättmedel
borste
Vattenslang
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Set motorblocket på motorblocket stå så att du kan få tillgång till alla delar av den. Stativet är en nödvändig del av processen, så att du kan manövrera runt kvarteret och nå de svåra att komma åt ställen.
2

Häll ett avfettande rengöringsmedel som Simple Green eller Oil Eater in vattenkanalerna. Alltför stark av ett rengöringsmedel skadar motorblocket är metall, men en som är för svag kommer inte rensa ut smuts och sot. Låt rengöringsmedlet sitta i flera minuter för att suga och börja bryta upp smuts i motorblocket s passager.
3

rena vattnet passager genom borstning med en nylon borste. Den nylon skadar inte metall, men ger dig möjlighet att effektivt skrubba ut smuts och fett. Skjut borsten genom passagerna och skrubba hårt, sköljning med rent vatten från en slang. Upprepa applicering av rengöringsmedel, skura och rent vatten tills de passager är rena och smutsen har tvättats ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133899.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.