Hur man håller fåglar från tak under din bil

Fåglar allmänhet sover inte i en bil om bilen står stilla och inte flyttas regelbundet. Men även om en bil körs dagligen, har fåglarna ibland lockas till ett område där en bil är parkerad och kan försöka att bo under bilen. Det finns olika effektiva visuella och Ijudutsändande metoder för att avskräcka fåglar från att landa och vila i små områden som är säkra, effektiva och skadar inte fåglarna. Saker du behöver Review, Visual lockbete skrämmer
Sonic eller ultraljud repeller
tejp
nät eller fågel spikes
Visa fler instruktioner
1

Place visuell fågel larmrapporter under bilen. Dessa är lockbete föremål såsom gummi ugglor och ormar som är liten nog att rymmas under bilen. Vissa lockbete poster har rörliga delar, såsom en uggla med ett rörligt huvud, vilket gör dem mer effektiva.
2

Lay remsor av folie tejp på marken runt området kring bilen. Detta kommer att fungera som en spegel och avskräcka fåglar från att landa. En bil kan lätt köra över tejpen placeras på marken. Addera 3 Fåglar häckar i många ovanliga ställen.

Köp en sonic fågel repeller. Detta kan placeras nära eller under bilen. Sonic repellers använder ett hörbart ljud för att jaga bort fåglar genom att avge ett ljud som ett rovdjur eller en annan fågel i nöd. Bestäm vilken typ av fågel du behöver avskräcka innan du köper en för att rikta ljudet till rätt art. Enheter verksamma på el eller batteri och använda flera högtalare som kan placeras runt bilen.

Använd ett ultraljud repeller om bilen är i ett område där ljudet måste vara tyst. Dessa är så effektiva som Sonic frekvenser, verkar på el eller batteri och även omfatta stora avstånd och kan placeras runt eller i närheten av bilen. Sonic och ultraljud repellers är avsedda för utomhusbruk.
4

Överväg användning av fågelnät eller spikar när bilen står stilla. Kvittning kan köras under bilen och kommer att avskräcka fåglar från perching eller häckar där. Spikes är det mest effektiva, eftersom fåglarna inte kommer att landa där spikarna är placerade, men är inte praktiskt om bilen behöver flyttas.
5

Kombinera två metoder för ett ihållande fågel problem. Använd visuella larmrapporter i kombination med ljud-eller ultraljud enheter om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132027.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.