Hur Smörj en Sealed enda lager Row Ball

Kullager gör världen att gå runt, åtminstone så långt som allt som rullar eller flyttar är berörda. Kullager minskar friktion som skapas av roterande rörelse, vilket gör att rörelsen att gå smidigt. Liksom många rörliga delar, kullager, som måste tätas för att hålla dem på plats, behöver smörjas. Ibland bär det smörjning ut och måste fyllas på. Smörj en förseglad enda lager rad boll, även känd som en enda skärmad lager, kan göras med hjälp av en fettspruta via tryckavlastning metoden. Saker du behöver
Glidmedel sälja Grease gun
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera vilken typ av smörjmedel behöver användas för artikelns kullager.
Sida 2

Håll tunnan av fettspruta och vrid den övre infästning som har slangen och handtaget moturs. Ta upp och ställ det åt sidan.
3

Lås kolven inuti fettspruta genom att utvidga den till fullo och vrida den medurs. Ta fettpatronen inuti pistolen, om det finns någon.
4

in önskad fettpatron detemined i steg 1 i fettspruta bort förseglingen på bläckpatronen före placering. Byt överst på fettspruta och vrid kolven moturs för att låsa upp den.
5

Ta bort avtappningspluggen på kullagret. Ta bort eventuellt gammalt fett vid öppningen med en torr trasa.
6

Kontrollera att fettet pistolens munstycke är ren och skräp gratis.
7

Pump smörjmedlet i kullager montering tills det nya fettet är synligt i avloppet öppningen. Fortsätt att lägga till fett tills det rinner till toppen av öppningen.
8

Torka bort överflödigt fett och ersätta avtappningspluggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131982.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.