Felsökning av en Balmar

Balmar är en tillverkare av marina generatorer och annan teknik batteri. Företaget grundades 1982 och är idag etablerat i Arlington, Washington. En generator är en anordning som omvandlar kinetisk energi till elektrisk energi. Generatorer använder oftast roterande magnetfält för att generera elektricitet och ofta drivs av förbränningsmotorer --- som finns i bilar och vissa båtar. Regelbunden kontroll och skötsel av en generator kan hjälpa till att optimera dess fortsatta utveckling. Saker du behöver
Mjuk tråd Solution borste
av vatten och bakpulver
Rent vatten
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Inspektera generator leder till korrosion om batteriet verkar alltmer långsam laddning eller helt underlåter att ladda. Korrosion visas som pösig vit skräp. Skrubba korrosionen med en mjuk stålborste och en lösning av vatten och bakpulver. Skölj ledningarna med rent vatten.
2

Se till att batteriet är fulladdat. Anslut batteriet till en multimeter för att bestämma dess skick. Om batteriet är ur funktion, byt ut batteriet mot ett nytt. Re-försök att använda generatorn tillsammans med batteriet.
3

Kontrollera tätheten av generatorremmen. Spänn remmen, om nödvändigt, enligt fordonstillverkaren specifikationer. Byt remmen om den visar tecken på slitage eller skador. Lös eller skadad bälte kan hindra generatorns förmåga att ladda batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131905.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.