Hur Torka Lager utan Rusting

Kullager minskar friktion rörliga delar genom att tillhandahålla en lätt rörlig yta mellan dem. Under reparation eller demontering av fordon och utrustning, är lagren ibland bort för att tillåta större tillgång på arbetsområdet. Rostiga lager ingen lång dragning med samma reducerade friktionskoefficient vilket kan orsaka skador på spinning delar en gång installerat. Lager som ska installeras om eller lagras måste alltid vara korrekt torkats för att undvika rost som ett resultat av fukt exponering. Saker du behöver
lageravdragare
Rag
Bromsrengöringsmedel
Lagerfett
Plastpåse
Oljetålig papper
Tape
Visa fler instruktioner

1

Ta bort lagren från sina bostäder med hjälp av en specialiserad avdragare, om de fortfarande finns på plats. Se till avdragaren sitter jämnt på den bärande ytan och gäller enhetligt tryck.
2

Ta bort skräp från lagren med en trasa. Detta kommer att ta bort det mesta av smutsen och gammalt fett. Rulla lagren ofta medan torka av dem med en trasa för att se det mesta av fett och smuts avlägsnas. Vid behov kan avfettningsmedel på trasan för att avlägsna skräp på lagren.
3

Spraya lagren med broms renare för att ta bort ytterligare smuts, fett eller vatten inuti lagren. Snurra lagret sakta för att se den ordentligt är indränkt med broms renare.
4

bort all överbliven vatten efter spray-ned genom att placera lagret i en ren trasa och låta den torka minst 30 minuter eller tills den är helt torr.
5

Squeeze lagerfett i det inre av lagret. Placera in lagret i en plastpåse med fett. Komprimera väskan medan du roterar lagret. Coat lagrets utvändiga ytor samt. Ta ut lagret ur påsen och undvika misstag torka bort fettet.
6

Placera lagret på en bit oljebeständig papper. Tillsätt en liten mängd fett på toppen av lagret för att hålla den tillräckligt avtätad från vatten. Vik oljeresistenta papper flera gånger med lagret inne och tejpa igen den.
7

Placera lagret och papper i en plastpåse och förslut den. Avlägsna så mycket luft som möjligt från påsen för att säkerställa att ingen fukt eller luft kvar som kan tränga igenom fett och orsaka rost. Förvara lagret tills du är redo att använda den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131886.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.