Hur Vattentät en Jeep

Jeeps allmänhet är vattentäta i många områden i det yttre. Det är ett problem om du har köpt en äldre Jeep eller din enhet utan toppen på. Om du bor i ett område där det regnar ofta du kanske vill vattentäta din Jeep. Saker du behöver
Tvål och vatten
Hose Handdukar
Rent vatten
rena torra dukar
Högkvalitativ vax
Wax applikator
Klar polyuretan
Plast tätskikt spraya
Klädsel tätskikt
Clear kisel
Visa fler instruktioner
1

tvätta utsidan av Jeep. Torka jeep när du är klar med handdukar.
2

Ta bort toppen från Jeep. Tvätta hela det inre av Jeep som inte är tyg. Torka med dukar. Applicera vaxet till alla metalldelar inre av Jeep. Torka av med rena handdukar.
3

lokalisera alla skruvar och bultar på Jeep. Se till att du kolla under sätena, eftersom de kommer att behöva vara vattentäta också. Applicera en liten mängd av den klar polyuretan till en trasa och torka alla bultar och skruvar. Detta kommer att hjälpa till att hålla vatten ur dessa känsliga områden. Låt torka.
4

bort toppen från Jeep. Tvätta alla de områden som är av metall och kommer att utsättas för risken för regn. Använd inte för mycket vatten eftersom du kommer att torka upp det med torra trasor. Detta görs för att ta bort all smuts och grus.
5

Applicera vaxet på alla de områden som är av metall. Inte får det på plast eller tyg områden. Låt det torka lite och sedan ta med rena trasor.
6

Lokalisera alla bultar och skruvar på insidan av fordonet. Använd klar polyuretan på dem. Du behöver bara hälla en liten mängd på en trasa. Torka den runt bultar och skruvar. se till att få skruvarna under sätena. Beloppet kommer att vara tillräckligt för att stoppa vattnet från att komma in i lederna, men du kommer fortfarande att kunna ta bort de skruvar och bultar. Låt detta torka ordentligt.
7

Spray plast tätskikt spray på alla plastdelar av fordonet. Återigen, se till att hålla detta ämne på plasten bara. Det kommer att orsaka andra tätskikt att degradera snabbare. Låt detta torka ordentligt efter avtorkning.
8

start i baksätet och spraya klädseln tätskikt på sätena och någon sak annat gjorda av tyg. Beroende på vilken typ av produkt du använder, kanske du måste sprida ut det med en trasa. Flytta framstolarna och spraya dem. Du måste låta detta material torka helt.
9

Applicera vaxet på utsidan av Jeep. Avlägsna vaxet enligt anvisningarna på produkten.
10

Undersök klädsel och avgöra om tätskikt är torrt. Leta något område över ovanpå instrumentbrädan eller runt högtalaren och applicera en liten sträng av kisel till dessa områden. Områden kommer att omfatta anslutningen mellan streck och inramning. Du kommer också vill vattentät längs botten av högtalarna om de är monterade på metall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131423.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.