Hur Refill Hydraulvätskan Flaska en Rover 214 Cabriolet

The Rover 214 Cabriolet är en snabb, sportig bil med en genomsnittlig bränsleförbrukning på 33,7 MPG och en toppfart på 107 mph. Eftersom Rover bilar är import, professionella tjänster är relativt höga, och därför lönar det sig att utföra din egen rutinunderhåll möjligt. En viktig säkerhetsåtgärd är att kontrollera och påfyllning hydraulisk bromsvätskenivån från gång till gång, eftersom bromsvätskan tenderar att sjunka när bromsbeläggen och /eller skor slitage. Förlust av material orsakar bromsok och cylindrar hjul att ta upp mer vätska eftersom de sträcker sig ytterligare för att kompensera. Saker du behöver
SAE J 1703 eller DOT 4 Hydraulolja
Fårkött trasa
Förgasare renare
Neutral lösningsmedel eller rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen på en ren, jämn yta. Ställ in parkeringsbromsen och öppna huven. Leta hydraulvätsketanken bifogas bromshuvudcylindern, monterad på den runda svarta vakuum servo enheten på vänster sida av motorrummet. Den "Max" och "Min" nivåer är markerade med två horisontella linjer, bromsvätskan är synlig genom behållarens vit ogenomskinlig plast
2

Koppla den svarta plasten elektriska kontakten vätskesensor från toppen av. behållaren genom att klämma på sidorna och dra ut den ur uttaget.
3

Rengör hydrauliska locket reservoaren filler och det omgivande området noggrant med en ny bit av fårkött trasa. Om det inte finns någon smuts inbäddade i botten av locket där den möter reservoaren, spraya området med förgasare renare och ta bort alla spår av smuts med fårkött trasa innan du öppnar locket.
4

Fyll behållaren till "Max"-markeringen på sidan av behållaren med DOT 4 eller SAE J 1703 bromsvätska. Var försiktig. Häll stadigt utan att låta någon vätska droppa på målade ytor, bromsvätska kommer band måla bort med effektiviteten i en industriell färgborttagningsmedel. Om du råkar spilla något, torka omedelbart med en trasa fuktad med ett neutralt lösningsmedel eller rengöringsmedel.
5

Kontrollera att vätskenivån byta kolv fäst locket går fritt innan du byter locket och dra åt den ordentligt. Anslut den elektriska kontakten vätskesensor tillbaka i uttaget för att slutföra proceduren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132168.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.