Hur man installerar ett Altima Antenn

Installera en antenn på en Nissan Altima är inte svårt, och kan åstadkommas med några grundläggande verktyg på mindre än en timme. Den Altima antenn motoranordningen ligger inne i stammen, och är fäst till den inre ramen med skruvar. Installera en ny Altima antenn kan göras genom att bara ta bort antennen från motorn, men det är lika effektivt och kostnadseffektivt att ersätta hela enheten antennens motor. Saker du behöver
Open-end skiftnyckel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttern vid basen av antennen masten med en skiftnyckel, strax ovanför Altima bakre passagerarsidan fender, och ta bort muttern från masten. Öppna bagageluckan. Dra tillbaka fodret på insidan passagerarsidan av bilen för att exponera antennen motorenheten.
2

Lossa elektrisk tråd kontakten från antennen motoranordningen som leder till stereon, och lossa skruvarna som fastsättning av motorenheten till fordonsramen med en hylsnyckel. Ta bort den gamla församlingen antennmotor från stammen av Altima och kassera enheten.
3

Installera den nya Altima antennaggregatet genom att fästa motoranordningen till fordonets ram med skruvar. Fäst elektrisk tråd kontakten till från radion till motorenheten, och placera det inre fodret tillbaka på plats i bagageutrymmet.
4

Fäst låsmuttern till antennen bas på toppen av Altima fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131851.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.