Hur Ersätt Hood Badge för en 2001 BMW 740I

BMW varumärke är ett känt namn i USA som, för de flesta människor, är en hög nivå av lyx, prestanda och teknik. BMW emblem, känd som en rondell är en rund symbol med en blå och vit propeller. De flesta BMW har främre och bakre emblem, som med tiden kan bli repig och bleka. Du kan köpa nya emblem för runt $ 20 och installera dem på några minuter med ett minimum av verktyg. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Maskeringstejp eller kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Rengör bricka och området runt det på huven med en luddfri trasa och ett milt rengöringsmedel. Använd en mjuk detaljer borste för att få bort all smuts och skräp fastnar runt kanten på märket så att du inte repar lacken under demontering och montering process.
2

Täck slutet av ett platt huvud skruvmejsel med maskeringstejp för att skydda lacken. Skjut änden av skruvmejseln mellan märket och huven och försiktigt bända upp lite. Bänd upp runt omkretsen av märket tills du kan dra emblem av för hand. Du kan också använda ett kreditkort eller liknande föremål för att bända upp märket.
3

Öppna huven. Ta bort gummiringarna som höll det gamla märket på plats på baksidan av huvan. De får inte vara där om de har kommit ut när du tagit bort brickan.
4

Torka av området ner på utsidan av huven där märket installerar så färgen är fri från smuts och skräp. Skjut den nya gummibussningar som följde med den nya emblem på reglarna på baksidan av brickan. Rada upp reglarna med de två hålen i huven och tryck emblem på plats tills den sitter stadigt mot metallen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131806.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.