Skaffa Recall Information om Chevy Cars

Med så mycket tid att köra , är det viktigt att ha en bil som är säker och fri från fel . När ett fordon anses osäkra , är en återkallelse utfärdas av tillverkaren för att åtgärda problemet . Minns reparationer täcks av tillverkaren , oavsett om fordonet är fortfarande under garanti eller inte . Recall information kan hittas snabbt från flera källor . Instruktioner
1

kontrollera webbplatsen AutoRecalls.us . Denna webbplats spår påminner och gör att du kan söka efter märke och modell . Hitta en direktlänk till Chevy påminner i avsnittet Resurser .
2

Fråga din lokala Chevy återförsäljare . Påminner ofta repareras Chevy återförsäljare , och de har en direkt koppling att hitta information om återkallelser och rutiner för att åtgärda dem .
3

Ring National Highway Traffic kontor Safety Administration att begära återkallelse information om ditt fordon . Du kan också besöka deras hemsida genom avsnittet Resurser .
4

Kolla nyhetsinslag . När en viktig fråga rapporteras och erinrade publicerar media information om återkallelsen att låta ägarna vet om den potentiella risken .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131804.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.