PT Cruiser Bromskontakt Problem

Den bromsljusströmställare på din PT Cruiser utför fyra viktiga funktioner . Om omkopplaren ger dig problem , kan det vara dags att få den utbytt . Att veta symtomen på en defekt broms switch hjälp att diagnostisera problemet . En ny switch kan köpas för under $ 10 (mars 2011) . Bromsljus

huvudfunktion bromsljuskontakten styr bromsljusen . Kontrollera först säkringar och glödlampor för att säkerställa att de är inte dåliga innan felsökning växeln . Addera Farthållare

Farthållaren avaktivering också styrs av bromskontakten . Om din farthållare sticker , det finns en god chans din bromskontakten kan gå dåligt .
ABS System

låsningsfria bromsar ( ABS ) är mer av en utmaning att felsöka . PT Cruiser är utrustad med en indikatorlampa för ABS -systemet om det finns ett problem . Detta bör åtgärdas genom en professionell mekaniker .


Automatväxellådor Om din PT Cruiser är en automatisk , är växeln omställningsförreglingen frisättning styrs av bromsomkopplaren samt . Om din automatlåda växelreglage inte flytta korrekt , kan det vara bromskontakten .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131625.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.