Hur man kör Amp Kablar i en '98 Camaro

Rippa upp vägen med din 1998 Chevy Camaro görs bara bättre med en skumpande stereo och dina favoritlåtar. Den inbyggda stereo har inte en förstärkare, begränsar strömmen till stereon. Installera din egen förstärkare kräver driften av sladdar mellan förstärkare, stereo receivern och högtalarna är inbyggda i bilens dörrar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Wire strippor eller fräsar
Wire
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Placera förstärkaren i bakluckan på 1998 Camaro. Detta sätter du närmast till subwoofers. De subwoofers kan ansluta direkt till förstärkaren via stereo sladdar ut på baksidan av subwoofern. Anslut kabeln till "Sub"-porten på förstärkaren.
2

Ta bort skruvarna på de två dörrarna till 1998 Camaro och skjut dörrpanelerna off. Detta exponerar högtalarna och de aktuella ledningarna 'Setup. Det finns också ett litet rör är genomgående från dörren vid dörrkarmen. Koppla bort sladdar till högtalarna så ledningarna är tillbaka inne i bilen.
3

Tuck högtalarkabeln kör från stereon under mattan längs dörrkarmen. Kör tråden helt tillbaka till stammen. Om du behöver förlängning tråd, klippa en ny remsa av tråd, band en tum eller så utanför den nya tråden och vrid på den befintliga kabeln. Vira samband med eltejp, och anslut sedan den andra änden av kabeln till förstärkarens "In"-porten.
4

Fäst två nya kablar till förstärkarens "Out" portar för den utsedda högtalare (t.ex. som "Front Left" eller "Back Right"). Kör tråden igen under mattan tills du kommer till dörrkarmen. Skjut tråd upp längs sidan av dörrkarmen och genom det lilla röret i själva dörren. Fäst kablarna till den bakre änden av högtalaren.
5

Upprepa kontakter med alla högtalare och förstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131334.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.