Hur att måla en registreringsskylt

Färgen på registreringsskyltar åldrar och lider skada som färgen på någon annan metallyta. När metallen utsätts det börjar snabbt att rosta och försämras. Om färgen på dina registreringsskyltar börjar spricka eller flagna, eller om du är intresserad av att återställa vintage registreringsskyltar för en klassisk bil, ommålning registreringsskylten är något som du enkelt kan göra. Ommålning en registreringsskylt involverar flera steg för att säkerställa en högkvalitativ jobb. Saker du behöver
Färgprodukt Rags strippa
slipdyna
Stålull
Handskar
Självetsande primer
epoxifärg
Penslar
Clear coat
Visa fler instruktioner
1

Köp en strippa kemisk färg. Olika färgborttagningsmedel finns på hårdvara, måla och hem leverans butiker. Välj ett kemiskt strippa rekommenderas för metallföremål.
2

Ta bort den gamla färgen från registreringsskylten med kemiska strippa. Läs instruktionerna innan strippan. Använd handskar och arbeta utomhus eller i ett väl ventilerat utrymme. Applicera strippa och låt den tränga in färgen på registreringsskylt för den rekommenderade tiden. Skrapa den gamla färgen bort med stålull, slipande kuddar och gamla trasor. Skölj registreringsskylten med rent vatten och låt den lufttorka helt.
3

Applicera en självetsande primer på registreringsskylten. Färska måla fäster inte bra på ren metall. Självetsande primer finns på bildelar butiker eller måla i sprayen kan bilda. Lay registreringsskylten på en plan yta. Håll sprutan 8 inches ovanför registreringsskylten, och tillämpa en ljus slät päls. Låt primern att torka, och applicera ett andra skikt vid behov. Det är viktigt att all metall är täckt.
4

Applicera grundfärg med en epoxifärg. Epoxifärg är mer hållbart än latex. Det finns även en spray kan bildas. Applicera flera ljus skikt, låt torktid mellan applikationer. Tillämpa flera ljus rockar snarare än ett tjockt lager ger en jämnare yta och undviker tunga fläckar och springer. Låt baslack torka helt.
5

Måla siffror, bokstäver och andra detaljer med en liten borste och epoxifärg. Alla siffror och detaljer höjs, vilket gör jobbet lättare. Applicera färgen försiktigt och långsamt. Torka av dropp och löper med en ren trasa och gnugga alkohol. Låt färgen torka helt.
6

Applicera en klarlack på registreringsskylten för att skydda den nya lack. Klarlack finns också i sprayburk bildas på bildelar och järnaffärer. Håll munstycket 8 inches ovanför registreringsskylten och applicera en slät, jämnt lager. Låt klarlack för att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129053.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.