Den Champion RJ19LM Vs . de J19LM

Champion tändstift, ett helägt varumärke av Federal - Mogul Corporation som specialiserat sig på att göra tändstift till bilar , har RJ19LM och J19LM i sin produkt line-up . Även om de är i princip samma , anger " R " Att fd en extra funktion över den senare . Motstånd

RJ19LM har ett motstånd , som är placerad i tändstiftet s koppar kärna . Den fungerar som en suppressor av radiofrekvens störningar , eller RFI . Detta hänvisar till den statiska du får från din bilradio , eller störningar från andra känsliga elektroniska komponenter i bilen . Den J19LM , å andra sidan , saknar motstånd, vilket gör det mycket mer mottagliga för RFI .
Main Specs

Champion gör varje RJ19LM och J19LM med ett korrosions - resistent förzinkat skal . Dess mått inkluderar en 14 -millimeters tråd , en 9,5 - millimeters räckvidd och en 20,6 - millimeters hex .
Pris

Som av December 2010, Champion Spark pluggar föreslår ett pris på $ 2,89 för RJ19LM och J19LM . Kunderna kan köpa gnistan direkt från tillverkaren genom att gå till sin webbplats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130025.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.